Autor Subiect: iarna nu-i ca vara  (Citit de 193 ori)

Offline costea(ap1)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
    • Vezi Profilul
iarna nu-i ca vara
« : Februarie 04, 2012, 03:42:23 am »
Ma gandesc daca n-ar fi bine, la vara sa tragem o copertina peste calea de acces in garaj.

Offline Tudor (ap 11)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
Re: iarna nu-i ca vara
« Răspuns #1 : Februarie 05, 2012, 08:08:57 am »
...Totusi o varianta mai ieftina ar fi sa cumparam sare dura si bineinteles sa nu lasam sa se adune gheata pe drum...e mult mai greu de curatat dupa aceea. Cei de la Rosal, care vin sa curete drumul, pt. 15-20 de lei iti dau sare sa`ti ajunga toata iarna asta...

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
  • Mesaje postate: 31
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Februarie 20, 2012, 06:27:21 pm »
Da, cred ca sarea ar fi o varianta buna. Dar nu i-am prins niciodata pe astia de la Rosal in actiune, ca vorbeam cu ei. Am cautat si de cumparat, dar sunt doar cantitati mici, gen punga de 5kg... Dar poate n-am cautat eu destul de bine.

Offline Cosmin (ap 19)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Februarie 26, 2012, 03:54:13 am »
Salut. Nu este indicat deloc sa dam cu sare pe dale pt ca in 2, 3 ani de zile nu mai avem nici dale pe intrarea aceasta in garaje. Cel mai bine ar fi ca fiecare cand are un pic de timp si ninge afara sa iese sa mature, abia facem un pic de miscare. Si daca mai ai si un vin fiert cu tine atunci chiar ca ai vrea sa ninga tot timpul. Iar copertina nu se poate face pt ca cei de la parter nu vor mai avea parte de lumina.