Autor Subiect: Bicicletele din scara blocului  (Citit de 192 ori)

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
  • Mesaje postate: 23
    • Vezi Profilul
Bicicletele din scara blocului
« : Ianuarie 16, 2012, 10:07:06 am »
Salutare tuturor. Nu stiu daca sunt singurului caruia ii pasa de problema asta, dar ma gandesc ca nu...
Topicul se adreseaza vecinilor care isi leaga bicicletele de bara la parter, in scara. Este destul de dificil sa ne strecuram pe langa ele de fiecare data cand mergem sau venim de la garaj, in special cand avem bagaje sau copil. In plus, nu sunt foarte protejate nici bicicletele voastre, fiind expuse chiar in drum.

Toata lumea intelege perfect ca si alea trebuie puse undeva, spatiul in apartamente fiind limitat. Asa ca sugestia mea - care apartine de drept si de fapt lui Cosmin ;) - era sa instalam o bara in garaj, la perete si acolo va puteti parca linistiti caii. Sunt si mai protejate de hoti, nu incurca pe nimeni si in plus se poate face curatenie calumea la parter, nu o incurca nici pe femeia de serviciu.

Ce ziceti, cand ne apucam de treaba?
Eu incerc sa fac rost de o bara, teava sau ceva profil de metal care ar merge. Daca aveti voi ceva care poate fi folosit in sensu' asta, va rog dati de stire.

mihai

Offline dan(apt 25)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Vezi Profilul
Re: Bicicletele din scara blocului
« Răspuns #1 : Ianuarie 17, 2012, 12:34:55 pm »
salut,

eu sunt de acord cu idea. nu stiam ca deranjeaza bicicletele de la parter, eu pot sa o duc sus pe a mea pana la primavara, dar dupa aceea e destul de greu sa o urc 4 etaje zilnic.

dan

Offline costea(ap1)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Ianuarie 17, 2012, 12:55:18 pm »
Salut, unde anume vreti sa faceti parcare pt biciclete? Ma gandesc sa faceti pentru toti

locatarii, 28 de locuri sa nu se supere nimeni.

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Ianuarie 17, 2012, 01:13:53 pm »
salut,

eu sunt de acord cu idea. nu stiam ca deranjeaza bicicletele de la parter, eu pot sa o duc sus pe a mea pana la primavara, dar dupa aceea e destul de greu sa o urc 4 etaje zilnic.

dan

Salut Dan, pai tocmai de aia am zis sa fac site-ul asta, ca sa facem comunicarea mai usoara  :).
Ma gandesc ca ar fi mai bine si pentru tine s-o tii in garaj decat s-o urci/cobori 4 etaje toata ziua. Hai ca facem ceva sa iasa treaba bine pentru toti.

m.

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Ianuarie 17, 2012, 01:18:09 pm »
Salut, unde anume vreti sa faceti parcare pt biciclete? Ma gandesc sa faceti pentru toti

locatarii, 28 de locuri sa nu se supere nimeni.

Cosmin a sugerat sa facem in garaj, pe peretele din stanga cum intri in garaj, in fata parcarii lui. Punem o bara intre 2 stalpi si se pot lega acolo linistit bicicletele.
Nu cred ca e loc pentru 28 de biciclete  :) dar nu toata lumea are nevoie (de exemplu eu nu). Daca ne mai trebuie si alte locuri, o alta alternativa ar fi in scara la demisol, chiar sub ultima scara, acolo nu sunt in drum si nu deranjeaza pe nimeni.

Offline Balazs (Ap 2)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Ianuarie 17, 2012, 04:39:57 pm »

Eu incerc sa fac rost de o bara, teava sau ceva profil de metal care ar merge. Daca aveti voi ceva care poate fi folosit in sensu' asta, va rog dati de stire.

mihai
[/quote]

Salut,

Sunt de acord cu cele propuse si as propune sa fixam o zi, saptamana etc. pentru "inceperea lucrarilor" ca sa fie mai operativ. Eu pot sa fac rost de suruburi, ancore etc. pentru fixarea tevii in stalpi.

Balazs

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Ianuarie 17, 2012, 06:13:33 pm »

mihai

Salut,

Sunt de acord cu cele propuse si as propune sa fixam o zi, saptamana etc. pentru "inceperea lucrarilor" ca sa fie mai operativ. Eu pot sa fac rost de suruburi, ancore etc. pentru fixarea tevii in stalpi.

Balazs

Bun, perfect Balasz. Merg maine pe la Dennver sa vad ce materiale au ei pe acolo. Daca nu gasesc acolo, poate mergem pe santierul asta din spate si gasim ceva bara aruncata pe acolo care nu trebuie nimanui... Numai ca ar trebui sa fie de vreo 6m...

M.

Offline costea(ap1)

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Ianuarie 17, 2012, 07:41:31 pm »
Asociatia de locatari nu poate sa hotarasca ce sa se faca in garaj. Acest lucru il pot

hotara de comun acord doar proprietarii garajului, 12 oameni care au platit bani grei pentru

el. Sugerez sa evitam sa facem abuzuri in ce priveste imobilul in care locuim. Si asa s-au

facut destule de cand ne-am mutat aici fata de proiectul care ni s-a pus in fata cand am

cumparat. Daca vreti luam proiectul la verificat sa vedem cate modificari s-au adus ilegal

acestei constructii.

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Ianuarie 17, 2012, 08:08:35 pm »
Asociatia de locatari nu poate sa hotarasca ce sa se faca in garaj. Acest lucru il pot
hotara de comun acord doar proprietarii garajului, 12 oameni care au platit bani grei pentru
el. Sugerez sa evitam sa facem abuzuri in ce priveste imobilul in care locuim. Si asa s-au
facut destule de cand ne-am mutat aici fata de proiectul care ni s-a pus in fata cand am
cumparat. Daca vreti luam proiectul la verificat sa vedem cate modificari s-au adus ilegal
acestei constructii.

Aveti dreptate dl. Costea. Dar nici pe palier nu sunt bine bicicletele, de aia am propus sa le mute in garaj langa perete. Incercam sa gasim o solutie convenabila pentru toti. Daca va deranjeaza in garaj, atunci le putem propune la demisol sub ultima scara?

Offline Cosmin (ap 19)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
« Răspuns #9 : Ianuarie 18, 2012, 03:34:13 am »
Salutare. Vreau sa specific un singur lucru. Daca particip si eu la discutiile de aici nu inseamna ca sunt din partea Asociatiei de Proprietari. Sunt si eu locatar al acestui imobil si cred ca am dreptul sa-mi spun parerea. Iar ideea pe care eu am dat-o cu bicicletele in garaj a fost pt ca sunt si eu propritar al unui garaj si pe mine nu m-ar deranja daca bicicletele vor fi puse acolo. Asta nu inseamna ca nu trebuie discutat si cu ceilalti proprietari de garaje. In momentul in care sunt toti de acord atunci se poate incepe lucrarea in garaj.

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #10 : Ianuarie 18, 2012, 07:10:30 am »
Salutare. Vreau sa specific un singur lucru. Daca particip si eu la discutiile de aici nu inseamna ca sunt din partea Asociatiei de Proprietari. Sunt si eu locatar al acestui imobil si cred ca am dreptul sa-mi spun parerea. Iar ideea pe care eu am dat-o cu bicicletele in garaj a fost pt ca sunt si eu propritar al unui garaj si pe mine nu m-ar deranja daca bicicletele vor fi puse acolo. Asta nu inseamna ca nu trebuie discutat si cu ceilalti proprietari de garaje. In momentul in care sunt toti de acord atunci se poate incepe lucrarea in garaj.

Corect, de acord si eu.

Offline costea(ap1)

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #11 : Ianuarie 18, 2012, 07:33:57 am »
Sunt de acord sa se amenajeze pentru biciclete la demisol. In garaj trebuie limitat accesul pe viitor deoarece se intampla prea multe acolo. Cei care avem garaj va trebui intr-o zi sa lamurim care , ce a cumparat pentru ca dupa planul care l-am primit eu, gunoiul depozitat acolo se afla pe calea de acces comuna. Deci, nu va suparati dragi vecini...

Offline adi(ap5)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #12 : Ianuarie 19, 2012, 02:43:08 am »
Ok, spuneti-mi unde si o parchez acolo

Offline george (ap.17)

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #13 : Ianuarie 19, 2012, 04:09:26 pm »
[o sedinta  de '' partid" organizam candva?? macar asa sa mai socializam si noi, locatarii.....

Offline Mihai (ap22)

• Administrator
  • Newbie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #14 : Februarie 20, 2012, 06:31:57 pm »
Putem face si asta, George. Dar eu am vazut ca nu prea e loc de asa ceva si am zis s-o fac online  :)